1 окт. 2017 г., 09:25

Не чувствам аз никаква болка... 

  Поэзия » Философская, Другая
306 0 1

                                     На Б.

 

Не чувствам аз никаква болка...

понеже си нямам сърце...

аз имам в гърдите си дупка...

ударен бях някога с меч...

 

Сега аз те гледам безлично...

с претъмни, мъртвешки очи...

където отидеш те следвам....

аз в твоите сенки съм скрит...

 

Не можеш ти с меч да ме скършиш...

не можеш дъхà ми са спреш...

Не гоня мъстта си към тебе...

но искам над тебе да бдя...

© Андрей Андреев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??