На Б.
Не чувствам аз никаква болка...
понеже си нямам сърце...
аз имам в гърдите си дупка...
ударен бях някога с меч...
Сега аз те гледам безлично...
с претъмни, мъртвешки очи...
където отидеш те следвам....
аз в твоите сенки съм скрит...
Не можеш ти с меч да ме скършиш...
не можеш дъхà ми са спреш...
Не гоня мъстта си към тебе...
но искам над тебе да бдя...
© Андрей Андреев Todos los derechos reservados