Няма знаци, не е написано и по
звездите.
Не ги търси, остани си със мечтите.
Но все така отпиваш глътките с
утеха,
че за теб по важен всъщност е
успеха.
Откажи се, знам че обичаш да се
тровиш.
Искаш прекалено много без нищо да
предложиш.
И страдаш... О, боже само как страдаш,
Песента е винаги бавна и в нея ти
пропадаш.
А в старите свитъци не бива
споменато.
За невъзможното, бъдещето остава
сляпо.
И честта на вината отново ще се
пада,
винаги на този със отворената рана.
© Пенка Ламбева Все права защищены