13 мар. 2022 г., 21:57

Не е страшно да не си важен 

  Поэзия » Другая
209 0 0

Да си образован

Не е училище

Не е история

Писане

И аритметика.

Да си себе си

Е смирение

И да си малък не е страшно

То е както, когато

Те е много страх,

Но никога за теб.

© Ивана Кирилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??