13.03.2022 г., 21:57 ч.

Не е страшно да не си важен 

  Поезия » Друга
203 0 0

Да си образован

Не е училище

Не е история

Писане

И аритметика.

Да си себе си

Е смирение

И да си малък не е страшно

То е както, когато

Те е много страх,

Но никога за теб.

© Ивана Кирилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??