15 июл. 2012 г., 13:29

Не е виновна нощта 

  Поэзия » Любовная
724 1 4

Не е виновна нощта

 

 

Не! Не е виновна нощта,

че тя сега е така красива...

Недей! Не запалвай свещта!

Мастиленосиньо така ù отива...

 

 

И не! Виновната не е тя,

че нещо  сега отляво те свива...

Пусни я! Тя тръгва така.

Виж! Луната вино ти налива...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Светла Асенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??