Jul 15, 2012, 1:29 PM

Не е виновна нощта 

  Poetry » Love
723 1 4

Не е виновна нощта

 

 

Не! Не е виновна нощта,

че тя сега е така красива...

Недей! Не запалвай свещта!

Мастиленосиньо така ù отива...

 

 

И не! Виновната не е тя,

че нещо  сега отляво те свива...

Пусни я! Тя тръгва така.

Виж! Луната вино ти налива...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Светла Асенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??