Остаряват телата ни -
младостта от тях си отива,
Но не и душите ни.
Ах, не и душите...
Остаряват сърцата ни -
забързани бъркат ритъма,
Но не и душите ни.
Ах, не и душите...
Остаряват очите ни -
мрачни изглеждат дните
Но не и душите ни.
Пак светло обичат душите.
© Даша Все права защищены
Поздрави!