2.07.2007 г., 23:55 ч.

НЕ И ДУШИТЕ 

  Поезия
542 0 3
 

Остаряват телата ни -

младостта от тях си отива,

Но не и душите ни.

Ах, не и душите...


Остаряват сърцата ни -

забързани бъркат ритъма,

Но не и душите ни.

Ах, не и душите...


Остаряват очите ни -

мрачни изглеждат дните

Но не и душите ни.

Пак светло обичат душите.

© Даша Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??