9 окт. 2011 г., 14:48

Не идвай на моята планета 

  Поэзия » Юмористическая
517 0 1

НЕ ИДВАЙ…

 

Не идвай на моята планета!

Серьожка, не вьιхoди!

В Тунгус е паднала комета

и живота ни го повреди…

 

Не идвай в моята страна!

Альошка, осъзнай се!

Тук не пада никаква пара,

ще оцелеем ли – не знай се…

 

Не идвайте и на Черното море!

Не бдете и не се будете!

Стойте си там, където сте -

късметлии сте и се пазете…

© Лиляна Благоева Андреева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??