28 янв. 2023 г., 10:27

Не идваш вече 

  Поэзия » Любовная
250 0 0

Не идваш вече...и колко си далече!

Нима не сещаш топлината 

на сърцето ми,което свикна 

да се радва пак на свободата ?-

Че теб те има,че тебе мога да обикна,

като мило,слънчево момиче 

и в пристана на твоите очи,

като лятна буря да утихна,

изпреварила среднощните звезди.

 

 

 

 

© Иво Сотиров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??