22 дек. 2007 г., 18:47

Не искай повече сълзи 

  Поэзия » Любовная
654 0 8

Чувам пак другия глас от телефона ти

и как да ти вярвам, че си ми верен и да искам да сме заедно.

Уморих се вече от красиви думи

и фалшиви обещания,

писна ми от тежки клетви

и любов в страдания.

Искам нещо ново, нещо различно за мен,

искам човек и опора, но не и от теб.

Всичко беше красиво, но някога,

сега искам вече друг да ме гали вместо теб.

На друга любов, а може би и тя ще е същата,

ще се отдам цялата.

Забравям те малко по малко,

обичам те още, но не като преди,

върви си от живота ми и не искай повече сълзи!

 

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??