Чувам пак другия глас от телефона ти
и как да ти вярвам, че си ми верен и да искам да сме заедно.
Уморих се вече от красиви думи
и фалшиви обещания,
писна ми от тежки клетви
и любов в страдания.
Искам нещо ново, нещо различно за мен,
искам човек и опора, но не и от теб.
Всичко беше красиво, но някога,
сега искам вече друг да ме гали вместо теб.
На друга любов, а може би и тя ще е същата,
ще се отдам цялата.
Забравям те малко по малко,
обичам те още, но не като преди,
върви си от живота ми и не искай повече сълзи!
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.