30 апр. 2018 г., 22:06

Не искам... 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
498 0 0
Не искам да идваш,
не искам да си отиваш.
Не искам да си далеч,
не искам и да си близо.
Стой там, където си.
Стой и в сърцето ми.
Ориста ни е такава,
в сърцето да си близо,
на ръката далече.
Не те искам,
защото ме предаде,
тялом на друга се отдаде.
  
 

© Ели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??