30.04.2018 г., 22:06 ч.

Не искам... 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
493 0 0
Не искам да идваш,
не искам да си отиваш.
Не искам да си далеч,
не искам и да си близо.
Стой там, където си.
Стой и в сърцето ми.
Ориста ни е такава,
в сърцето да си близо,
на ръката далече.
Не те искам,
защото ме предаде,
тялом на друга се отдаде.
  
 

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??