23 июл. 2008 г., 11:58

Не искам... 

  Поэзия
504 0 6
Не искам да те губя, остани. 
Нали все още тъмно е навън?! 
А и мечтата ми - така ли ще се изроди 
във спомен, във една несбъднатост?  
Не искам да си тръгваш. 
Ще викам тихо, ще крещя - на ум... 
По тебе. Името ти ще извиквам всеки път, 
когато... дори със вързани очи.  
Не. Дали съм сбъркала?!
Не съм. 
Единственото в моя летаргичен сън, 
красиво случване, уви, си ти. 
Прехвърлям мислено живота си, горчи.  
Не ми се мисли.  
А и всяка нова крачка е надежда... 
затуй те моля - още малко остани. 
За всичко друго лек ще се намери...

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??