24 сент. 2009 г., 12:10

Не искам да мисля 

  Поэзия
490 0 0

Не искам да мисля

                       за миналото

и бавно годините

                      да разлиствам.

Не искам да мисля за думите,

които така и не ти казах...

За виното, което двамата

                      с теб

                              не изпихме,

за жаравата, дето двамата

                      с теб

                             угасихме.

За усмивката в очите ти

                        не искам

                             да мисля,

за ръцете ти, за косите ти –

                        не искам

                             да мисля...

© Ваня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??