Не искам да мисля
за миналото
и бавно годините
да разлиствам.
Не искам да мисля за думите,
които така и не ти казах...
За виното, което двамата
с теб
не изпихме,
за жаравата, дето двамата
с теб
угасихме.
За усмивката в очите ти
не искам
да мисля,
за ръцете ти, за косите ти –
не искам
да мисля...
© Ваня Всички права запазени