25 мар. 2021 г., 09:41  

Не искам да открия лек 

  Поэзия » Любовная
342 3 3

Не искам да открия лек

 

 

Да бе и ти, като свещта

та с длани аз да те запаля,

при мен да дойдеш през нощта

и с устни дълго да те галя...

 

Но в този тъй потаен час

шегите на Амур пак блян са...

Да чувам нощем твоя глас

и сънищата скъп романс са...

 

Не искам да открия лек!

Аз нека все да те сънувам!

А погледът ти чер и мек

до лудост вечно да ревнувам...

 

И щом в най-сънните води

зората тихо се огледа

отново искам да си ти

до мен и сянката ми бледа...

© Светла Асенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??