На сутринта какво ще ми остане,
когато ти от мене си заминеш?
Едничък спомен, който няма да престане,
да ми нашепва твойто име!
Ще помня още алените устни
и твоите целувки страстни!
Ще си спомням твоята възбуда,
когато галех краката ти прекрасни!
Ще помня ласките ти нежни
и меката ти кожа!
Гърдите ти ще помня белоснежни,
на които главата си отново искам да положа!
Ще помня аз блестящите очи,
които за любов копнееха
и обичта, която ми дари...
През тази нощ чувства в нас вилнееха!
Ще помня аз едно момиче,
което никога не ще забравя!
И за да не остане само спомен -
за него всичко ще направя!
19-06-2011 L
© Божидар Божинов Все права защищены
Поздрав!