28.08.2011 г., 23:09 ч.

Не искам да си спомен 

  Поезия » Любовна
612 0 3

На сутринта какво ще ми остане,
когато ти от мене си заминеш?

Едничък спомен, който няма да престане,
да ми нашепва твойто име!

Ще помня още алените устни
и твоите целувки страстни!
Ще си спомням твоята възбуда,
когато галех краката ти прекрасни!

Ще помня ласките ти нежни
и меката ти кожа!
Гърдите ти ще помня белоснежни,
на които главата си отново искам да положа!

Ще помня аз блестящите очи,
които за любов копнееха
и обичта, която ми дари...
През тази нощ чувства в нас вилнееха!

Ще помня аз едно момиче,
което никога не ще забравя!
И за да не остане само спомен -
за него всичко ще направя!

 

19-06-2011           L

© Божидар Божинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??