7 авг. 2009 г., 12:26

Не искам да заслужавам да изчезне обичта ти за мен 

  Поэзия » Любовная
568 0 2

Всичко с любов

да е направено и сгрешено.

Да си откриваме лошото.

Наранявай ме с думи,

не искащи за цел това,

но трябва.

Да ме научат на човешка доброта.

Очите ти са най-впечатляващи

от всякога.

В проблеми сериозни

с нежността си

ми напомняй

за любовта ти.

Да забележа, че я прикриваш от мен.

Никога не искам

да заслужавам

да изчезне обичта ти

за мен.

 

 

                                                                                                    Г.Ф.Т

© Георги Табаков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??