Влюбих се (и още влюбена съм) в тебе лудо.
Сякаш с мене стана чудо.
Не искам аз раздяла,
а да бъда с теб изцяло.
Не искам сълзи да проливам,
а до тебе нощем да заспивам
и с нежност и любов да те обливам.
Да те прегръщам и целувам,
когато болен си - да те лекувам.
Ето, за това жадувам!
Независимо от всичко
от думите си аз не се отричам
и продължавам страшно много да те ОБИЧАМ!
© Биляна Янева Все права защищены