4.10.2008 г., 11:41 ч.

Не искам раздяла 

  Поезия » Любовна
763 0 3

Не искам раздяла

Влюбих се (и още влюбена съм) в тебе лудо.

Сякаш с мене стана чудо.

Не искам аз раздяла,

а да бъда с теб изцяло.

Не искам сълзи да проливам,

а до тебе нощем да заспивам

и с нежност и любов да те обливам.

Да те прегръщам и целувам,

когато болен си - да те лекувам.

Ето, за това жадувам!

Независимо от всичко

от думите си аз не се отричам

и продължавам страшно много да те ОБИЧАМ!

© Биляна Янева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • браво много е красиво...поздрави и от мен!
  • Дано се радваш на голяма любов! Пожелавам ти я!
    Добре дошла, Биляна!
  • ех...никой влюбен не иска раздяла ....но тя идва все някога!Чудесно е написано!Поздрав от Вили!
Предложения
: ??:??