8 июн. 2010 г., 06:50

Не искам вече нищо 

  Поэзия
657 0 0

Не искам вече нищо.

Само –

листата на забравата

да ме покрият;

сред жълтите им молекули

да се скрия;

саванът им над мене

да увехне;

душата си

от тялото си

да изтрия

и болката

да секне.

© Габриела Цанева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??