Jun 8, 2010, 6:50 AM

Не искам вече нищо 

  Poetry
661 0 0

Не искам вече нищо.

Само –

листата на забравата

да ме покрият;

сред жълтите им молекули

да се скрия;

саванът им над мене

да увехне;

душата си

от тялото си

да изтрия

и болката

да секне.

© Габриела Цанева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??