16 февр. 2015 г., 21:59

Не казвай, че грешиш... 

  Поэзия
391 0 1

Ти не казвай, че грешиш, любов...
ето - ще засвири музика без ноти,
да почувстваш песента от Бог,
да прегърнеш с радост днес Живота.


Не падай никога с вина във ров,
защото няма нищо непростимо,
сега усещай във сърцето зов,
там е твоята тъй нужна сила.


Ти не казвай, че грешиш, любов...
ето - ще засвири музика без ноти,
да почувстваш песента от Бог,
да загърбиш мигом своята Голгота!

 

 

 

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??