4 мар. 2009 г., 09:47

Не казвай нищо 

  Поэзия » Любовная
742 0 10
Душата си разлиствам в две очи,
изгряват във сърцето ми копнежи,
не казвай нищо - нека помълчим,
дарявайки си лунна нежност.

Душата си оставям в две ръце,
докосващи ме тъй неустоимо,
не казвай нищо - моето сърце,
долавя поривът ти дивен.

Душата ми се къпе в светлина,
със теб светът е тъй различен,
наситен с нежност и със топлина,
не казвай нищо - просто ме обичай.

© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??