5 февр. 2013 г., 08:00

Не казвай пак... 

  Поэзия » Любовная
678 1 12

"Нали ти казах, че ще ме забравиш?"

Heartfelt

 

Ти сам предрече близката раздяла -

така пося в душата ù съмнение.

(Коя жена докрай би издържала

да слагаш любовта ù на колене?)

 

Сега е птица - в първия си полет.

Над краткото ви минало се носи.

Тя скоро ще посрещне свойта пролет,

когато ще обича без въпроси.

 

И няма да е нужно да се врича -

какво ще вземе, колко ще даде.

А просто ще обича, ще обича...

И в тази обич бързо ще расте.

© Елица Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??