13 окт. 2024 г., 13:21

„Не ме докосвай“! 

  Поэзия
84 0 0

Дори телата си да съблекат до кости,

Голотата – до последната интимност,

остава си им Самотата –

                девствено неприкосновена,

с безпрекословно произнесеното:

 

„Не ща взаимност, чуваш ли?-

                                 не ме докосвай!“

© Вълчо Шукерски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??