Не ме е страх от самотата,
със тебе двойно по-сама...
Не те презирам за лъжата,
тъй дълго лъгана била...
Че теб обикнах,
не отплата,
очаква моята душа...
За мен е болката позната...
не само ти не я разбра.
Че дадох право на тъгата...
страхът сърцето ми скова,
че с тази обич бях богата...
а няма как да я спася.
Не ме е страх от самотата.
© Красимира Касабова Все права защищены
със тебе двойно по-сама...Разбира се,Краси,ПО-ЛОШОТО ОТ ТОВА ДА СИ САМ Е ДА БЪДЕШ САМ С НЯКОГО! Хареса ми!