2 авг. 2009 г., 23:47

Не ме кори... 

  Поэзия » Любовная
741 0 3

*     *     *

 

Не ме кори, че срещам
в съня си твоя лик.
Неволно е, ала усещам
копнеж нестихващ. И боли,
а самотата тъй сковава
и тишината в мойта стая
ме погубва! Този свят за двама е!
Не ме вини, че паднала
е сянка в тез очи
и няма лек.
Ти знаеш как тежи
без мила дума и утеха,
без поглед мек -
като без топла дреха.
Ти знаеш как угасва
пламъкът без нежността
и трудно как зараства
споменът, окъпан със сълза.

© Теодора Драгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??