Не ме наранявай
Недей! Не ме наранявай!
Със всеки изминал ден
смирено те умолявам -
не убивай топлото в мен!
А то е толкова много
насъбрано, само за теб -
надежда, болка и огън,
любов, като към малко дете.
Все още не е късно.
Запази момента. Сега!
Късно ще е след време,
когато си спомниш за мене,
целувайки друга жена.
© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены