25 sept 2016, 23:52

Не ме наранявай 

  Poesía » De amor
817 2 2

Не ме наранявай

 

Недей! Не ме наранявай!

Със всеки изминал ден

смирено те умолявам -

не убивай топлото в мен!

А то е толкова много

насъбрано, само за теб -

надежда, болка и огън,

любов, като към малко дете.

Все още не е късно.

Запази момента. Сега!

Късно ще е след време,

когато си спомниш за мене,

целувайки друга жена.

© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Харесах много. Само бих добавила, че топлото у нас умира когато сами го убием /макар и с помощта на някой друг/
  • Искрено желание но обикновено не се случва.
    Харесах!
Propuestas
: ??:??