Онази теменужена нежност в очите ти
нека ми замае главата както някога.
Тогава, когато вплетените ни пръсти
значеха повече от коментара на света.
В прегръдки от мускус да потъна,
припомни ми как ухаеше нощта.
Не ме оставяй да сънувам страшната тайна,
че любовта ни е прекършена луна.
© Таня Атанасова Все права защищены
Поздрав Танче!