25 июн. 2009 г., 21:31

Не ме помни тъй нежно влюбена, не ме помни изобщо, ако искаш! 

  Поэзия » Любовная
893 0 3

Дали ми стиска да те барна пак,
лекичко да те докосна в самотата?
А ти да се престориш, че няма никой там
и някак си да спре за миг Земята...


Тайничко ще се прокрадна до сърцето ти -
да го докосна, да го пипна, да го видя...
Ще се погледна за миг в огледалото - очите ти,
ще се усмихна и ще си отида...


Не ме помни тъй нежно влюбена,
не ме помни изобщо, ако искаш!

Аз лекичко ще се изгубя в миналото,
макар да знам, че много ще ми липсваш...

 

 

 

 

© Надя Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??