20 сент. 2008 г., 23:07

Не ме поздравявай, мълчи... 

  Поэзия
687 0 5

Облечена в поробено мълчание
следвам старите следи
и откупвам с усмивка отчаяние,
загубено по пътя отпреди...

 

Дървета от спомени подминавам
и настъпвам листа от лъжи.
Нито теб, нито себе си познавам...
Не ме поздравявай, мълчи...

 

 

Излязох от осветената пътека
към бездни от неизживени сълзи.
Всички завеси се снеха...
Не ме поздравявай, мълчи...

 

 

Следвам срутени от немилост очи
и търся нещо сред пороя от хора.
Не ме разпознавай както преди...
Не за поздрав, а за сбогом те моля!

© Няма значение Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??