Не мога. И не искам да съм друг..
в сърцето океани нося..
вълните ме изпращат все на юг..
на места, изпълнени със рози.
И някак си се раждам в този път..
защото хубаво е новото начало..
когато връщам се от страшна смърт..
а душата ми - във мойто тяло.
Не мога. И не искам да съм друг..
в сърцето любовта си нося..
а ти не чувствай във гърдите студ..
не ме превръщай тъй във просяк!
© Аз Все права защищены