26 апр. 2017 г., 13:29

Не ме ревнувай 

  Поэзия » Любовная
377 3 12

 

Не ме ревнувай
от полета на вятъра,
скрил се тайно 
в светлината на косите ми!
Да знаеш само,
колко е прекрасно,
сутрин аз да съм
твоята зорница!
Не ме вини,
че слънцето обича ме
и с топлите лъчи
лудува във очите ми!
Защото аз съм,
щастливката която,
притихва залезно 
в твоите прегръдки.
Не ме следи
в сънищата ми,
безсънните,
където ти си
небето тъмносиньо!
Как искам само,
аз да съм усмивката,
с която ти 
заспиваш под звездите!

© Дочка Г Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??