11 февр. 2014 г., 22:09

Не ме търси 

  Поэзия » Любовная
375 0 2

Не ме търси, не ме моли да идвам там,

не събуждай напразно спомена горчив,

предпочитам да остана тук, дори да знам –

че миналото е това, заради което съм жив.

 

Не търси излишно в миналото пиковия час,

в нощите, понякога, споменът ме прегръща,

внушавайки ми онзи светъл миг между нас,

но часовниковите стрелки времето не връщат.

© Никица Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??