16 мар. 2010 г., 21:58

Не ми говори... 

  Поэзия » Другая
569 0 7

Не! Недей!

За любов не ми говори!

Моята май , че... отдавна си тръгна.

Все кроеше мечти

и броеше на ум,

но ... дали е била -

аз все още се чудя.

 

Не! Недей!

За любов не ми говори!

Моята май... нещо все боледува.

Все летеше на сън,

често хлипаше в тъмното.

А наяве май, че бълнува...

 

Не! Недей!

За любов не ми говори!

Аз все още съм... будна.

Свойте детски мечти

само с дума една

днес превърнах в ... илюзии.

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??