Единица, двойка, тройка –
умирам от кеф!
Четворка, петица –
в твоя чест.
Аз съм тука!
Изливам душа.
Не боли. Никак дори.
Сърцето е в мир,
а твоето – брои ли, брои
до три. Анонимно.
Някой търси под вола теле.
Аз съм само малко пале –
без претенции за нищо.
А ти отброявай!
© Василка Ябанджиева Все права защищены