22 апр. 2010 г., 15:44

Не мисли 

  Поэзия » Любовная
444 0 0

Не мисли, че аз не те жадувам
и не търся твоите ръце.
Не мисли, че не чувствам
тъгата, която се прокрадва
в твоето сърце.
Не мисли, че не желая
любовта от твоята за моята душа.
Не мисли тъжни неща.
Погледни моите палави очи.
Там ще намериш сноп лъчи.
Те са за теб.
Нашето слънце е любовта.
Нашата планета се
казва Влюбена душа.

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??