22 abr 2010, 15:44

Не мисли 

  Poesía » De amor
446 0 0

Не мисли, че аз не те жадувам
и не търся твоите ръце.
Не мисли, че не чувствам
тъгата, която се прокрадва
в твоето сърце.
Не мисли, че не желая
любовта от твоята за моята душа.
Не мисли тъжни неща.
Погледни моите палави очи.
Там ще намериш сноп лъчи.
Те са за теб.
Нашето слънце е любовта.
Нашата планета се
казва Влюбена душа.

© Петя Ченкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??