5 сент. 2009 г., 14:13

Не мислиш за секс 

  Поэзия
680 0 1

Ще ти докажа с думите си,

че сексапилът ти не ти трябва.

Суетността ти е напразно.

 

Не ме определяй

като нещо важно в секса само.

В труден момент на отчаяние,

сълзите ти не са секси.

Липсвам ти силно.

Не мислиш за секс.

 

Детето ни е болно.

Топлината ни е важна.

Цениш живота си.

Не мислиш за секса ти.

 

Ограбят ли парите и чувствата ти.

Самотата ти да лекувам аз

ще си мечтаеш.

Не мислиш за секс.

 

В очите ти има

нежност, благодарност.

Не си възбуден и горещ.

Не мислиш за секс.

 

Прегръдката ми я искаш

да не свършва

и сексът ти важен замества.

Любов са очите ти.

 

                                                                                             Г.Ф.Т

© Георги Табаков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много е добро! За първи път мъж да не поставя секса преди всичко!
Предложения
: ??:??