19 авг. 2010 г., 20:09

Не мога да бъда опитомена 

  Поэзия » Другая
739 0 1

Не мога да бъде опитомена,
защото живея ден за ден.
Не мога да бъда променена,
искаш ли предизвикателство с мен?!

Тези, които не ме познават,
доста искат да ме опознават,
но не вярвай в таз заблуда,
мога да бъда леко луда! 

© Лала Пеева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Има голям напредък... Засягаш ми любимото- лудостта! Успех!
Предложения
: ??:??