12 февр. 2017 г., 10:21  

Не мога да те имам 

  Поэзия » Любовная
1185 2 3

Не мога да те имам и умирам,

обичам те, а нямам смелост да призная,

изпускам те от поглед и гледам как отлиташ,

обичам те, а просто те оставям.

 

Не мога да те имам, защото съм страхливец, потвърждавам

какво ли мъжко има в мен, щом и любовта си не признавам,

обичам те, а те подтиквам други да обичаш,

така убивам се по малко всеки ден и просто се разпадам.

 

Не мога да те имам, а те желая повече от всичко,

за к'во са ми палати и живот без тебе, я кажи ми

как ще обичам друга, като зная как обичаш лудо.

Без теб ще се побъркам, сигурен съм... помогни ми.

 

Не мога да те имам, а те обичам повече от всичко,

без тебе няма смисъл аз да съществувам,

обичам те и винаги ще те бленувам,

но без усмивката ти... просто ще умирам.

 

 

 

© Борислав тодоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??