29 нояб. 2006 г., 01:45

Не мога...не искам....  

  Поэзия
639 0 2
Не мога...
Не искам да мълча...
И как да залича
всеки поглед и усмивка
от съзнанието си аз,
всяка жадувана от мен милувка,
любовта във твоя глас...
Не мога...
Не искам нищо да забравя -
и щастие, и обич,
и болката дори...
защото това си ти.
Не искам и да те изгубя...
Но... имам ли те всъщност?...
Не!
А сама ще се погубя,
ако продължавам
да си въобразявам,
че нещо означавам...
Сърцето ми не може...
не иска да те пусне,
ала Трябва!
Макар и много да боли
и дълго да тъжи,
само така ще се освободи
моето от твоето сърце

© Анна Адамова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Дай на някого свобода и ако се върне при теб, то значи завинаги ще е твой, а ако не - значи просто не те е заслужавал!
  • Ако за него не означаваш нещо, не значи че за друг не си всичко!!! Поздрави
Предложения
: ??:??