18 мар. 2006 г., 22:15

Не може да ме разберете 

  Поэзия
1081 0 3

Чувствам самота,сякаш няма никой друг при мен.
Никой не може да ме разбере.
Защо си мислите, че съм поела грешен път?
Вървя натам, накъдето казва моето сърце.

Не ме дърпайте, аз няма да се откажа,
ще извървя целия път, ако трябва и сама.
Искам да разбера какво се крие там, зад хълма,
да разбера каква е тази светлина.

Ще вървя...ще вървя...ще стигна аз до края,
ще докажа свойта правота.
Не ме разбирате и няма да ме разберете,
та вие не знаете какво е "свобода"!

© Анонимна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??