Не може друга да те замени!
Не искам друга в моите обятия!
Аз искам само твоите очи
Знам, че те за мене са проклятие!
Аз искам само твоите ръце
със нежността с която ме даряваш!
Аз искам само твоето сърце
с което мене ти с любов даряваш!
Аз искам твоят глас да ме плени
и да ехти във мен като камбана!
Дори светът ако се промени
ти винаги ще си от мен желана!
Безсилна ще е даже и смъртта
пред две души които се обичат!
Щом в две сърца е жива любовта,
дори смъртта е слаба и безлична!
24.07.2024 г.
© Георги Иванов Все права защищены